Cautare

1199 de rezultate pentru "papa francisc libertatea de agandi" (2.98 secunde)
De asemenea, are regiuni colinare si podisuri - Ardenii in Nord-Est, Masivul Armorican in Nord-Vest, Masivul Central, dominat de inaltimi vulcanice (Puy de Dome 1.465 m, Puy de Sancy 1.886 m), in partea central-sudica, precum bazine si culoare depresionare (bazinul Parisului, al Acvitaniei, culoarul Rhonului, campia Alsaciei) si campii litorale (Languedoc, Roussillon, Gascogne).
La numai o luna de la aprobarea bugetului pe 2006 a Consiliului Judetean Bihor, a avut loc prima rectificare de buget, cu aproape 2,5 milioane de lei noi.
Este vorba despre Nuntiatura apostolica - e o misiune diplomatica de maxim rang in cadrul Sfantului Scaun, echivalentul unei ambasade sau o misiune diplomatica de prima clasa, inaintea Statelor cu care intretine relațtii diplomatice.
Este vorba despre Nuntiatura apostolica - e o misiune diplomatica de maxim rang in cadrul Sfantului Scaun, echivalentul unei ambasade sau o misiune diplomatica de prima clasa, inaintea Statelor cu care intretine relatii diplomatice.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu semnat primele decizii de eliberare din functie a unor secretari de stat, dupa ce a convenit cu reprezentantii partidelor din Coalitie sa reduca numarul acestor posturi cu 30%, de la 82 la 52 de locuri.
Afirmatia primarului Francisc Boldea, din deschiderea evenimentului: ... Senatorul Ilie Sarbu, deputatii Sorin Stragea si Dorel Covaci au fost si vor ramane alaturi de banateni, iar continuarea si finalizarea proiectelor incepute cu siguranta nu vor ramane doar la nivel de promisiuni electorale.
Cu toate ca nu se poate face un inventar cu date concludente, potrivit informatiilor detinute de conducerea Directiei Agricole Satu Mare, aproximativ 5.000 de hectare de terenuri agricole au fost cumparate ori arendate de cetateni straini pe teritoriul judetului Satu Mare.
Grupul rus Gazprom ia in considerare posibilitatea de a include Romania in proiectul South Stream, pentru a inlocui Bulgaria, stat care creeaza dificultati si intarzie astfel constructia gazoductului, potrivit cotidianului Kommersant, citat de AFP.
Producatorul de gaze Romgaz Medias si compania britanica Aurelian Oil&Gas vor semna miercuri un contract de explorari in Polonia, a declarat directorul general al companiei de stat, Marcel Piteiu.
Peste 130 de tone de substante foarte toxice, preluate de la Electroputere Craiova de reteaua Petromar, au ajuns in apropierea Bucurestiului. Dotarile pe baza carora Petromar a obtinut autorizatia de mediu au fost inchiriate de la o firma controlata de Cristian Burci.
Desi am fost in opozitie, pana nu demult, am reusit sa sprijin punctual acele demersuri ale comunitatilor menite sa ridice standardul de viata al cetatenilor.
Desi am fost in opozitie, pana nu demult, am reusit sa sprijin punctual acele demersuri ale comunitatilor menite sa ridice standardul de viata al cetatenilor.
Pugilistul David Arthur, de patru ori campion national la box, a murit duminica seara in urma unui stop cardio-respirator, la Spitalul judetean din Baia Mare. Sportivul avea 35 de ani si fusese internat de urgenta cu dureri puternice in zona pieptului.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC) organizeaza in intervalul 8-9 octombrie 2016 va organiza a noua editie a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, cu punctul de Start/Sosire - Piata Constitutiei. Ediția 2016 se desfasoara pe un traseu stradal securizat si inchis circulatiei auto pe o distanta de 33 km.
"Calatori in timp au conturi pe Facebook" Calatoriile in timp ale personajelor gen Marty McFly din "Inapoi in viitor" sau "Doctor Who", nu sunt decat niste himere, au declarat oamenii de stiinta in urma unui studiu.
In perioada 20-22 septembrie 2013, Mineral Expo revine in Oradea la Casa de Cultura a Sindicatelor. ... Deschisa publicului in intervalul orar 10.00-19.00, cand bunul gust va invada Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea, manifestarea reuneste peste 35 de expozanti pasionati de geologie, mineralogie.
Iata povestea de viata a unuia dintre cei mai indragiti actori ai Romaniei. ... - Intr-o lume modesta, intr-un cartier paralel cu Costache Negri, unde era plin de tigani, dar tigani cu care puteai sa fii prieten.
Dupa trei lansari de mare succes in 3 zile, cu MARIUS TEICU (3 albume), JOLT KERESTELY (2 albume), ANDREI KERESTELY (1 album) si GEORGE ROTARU (1 album), Casa de Discuri EUROSTAR organizeaza alte doua evenimente.
Vladimir Ghika este declarat Fericit Circa 10.000 de credinciosi au participat sambata, 31 August 2013, la Sfanta Liturghie solemna a beatificarii monseniorului Vladimir Ghika, celebrata la Bucuresti, in Pavilionul Central al Romexpo.
Nu suntem fiinte materiale aflate in cautarea experientei spirituale, ci fiinte spirituale care si-au asumat experienta de a fi umani. ... Zeii, a caror constienta de Sine a fost acoperita, timp de milenii, de voalurile iluziei, incep sa-si aminteasca.
google-analytics.com